Konttuuri sijoittajana

ota yhteyttä

Vuosien varrella Konttuuri on toiminut sijoittajana useissa erityypisissä yrityksissä ja kohteissa. Tärkeimpänä kriteerinä sijoituskohteiden valinnassa on meillä toimialatietämys. Verkostoomme kuuluu useita eri alojen konkareita, joilla on jo oma historiansa sijoitusmaailmassa ja vielä paljon annettavaa ja paloa osallistua aktiivisena sparrarina  ehkä juuri teidän hankkeenne tai yrityksenne menestystarinaan. Sijoituksen tasosta riippuen osallistuminen voi olla hallituksen tai Advisor Boardin  jäsenyys tai sitten projektikohtaisen konsultin rooli. Kaikilla asiantuntijoillamme on oma laaja alakohtainen verkostonsa, joten ovien avaaminen saattaa olla yllättävänkin helppoa. Kokemusta löytyy myös epäonnistumisista ja usein  tämän hiljaisen tiedon jakaminen osoittautuu arvokkaimmaksi opiksi nuorille start-upeille.

Osaamisen lisäksi sijoitamme myös pääomaa. Yleensä sijoitus on näiden yhdistelmä, mutta välillä pitkäaikaiset kehityshankkeet (esim. kiinteistöt) toimivat pohjana muulle sijoitustoiminnalle.

Tällä hetkellä Konttuuri on aktiivisena kehittäjänä ja sijoittajana mukana mm. Navitepin, Rekin ja Translatum Balticin Viron/Suomen markkinoiden avaamisessa.

Jos teillä innovatiivinen idea ja tahtoa tulla Viron tai Suomen markkinoille, niin ottakaa yhteyttä!