Palvelut

Konttuurin palveluvalikoimaan kuuluvat markkinakartoitus, myynti, alihankkijoiden/yhteistyökumppaneiden haku, sijoitustoiminta, käännöspalvelut ja yrityksen perustamiseen liittyvät työtehtävät. Hinnoittelun perusteena on käytetty aika tai provisio ja käännöstyöstä saat tarjouksen muutamassa sekunnissa lataamalla tiedoston lomakkeen kautta.  Konttuurin rooli vaihtelee teidän tarpeenne mukaan. Voimme toimia astinlautana markkinoille tai sitten osallistua aktiivisena kumppanina/sijoittajana liiketoiminnan kehitykseen.

Konttuuri sijoittajana

tutustu

Sijoitustoiminta on Konttuurin kulmakivi. Se on pysynyt mukana alkuajoista alkaen ja toimintamalli on jalostunut vuosien varrella, mutta perusidea on säilynyt samana. Me sijoitamme pääomaa ja osaamista ja useissa tapauksissa molempia. Osana sijoitustoimintaa meille on tullut käytännön kokemusta myös hallitustyöskentelystä. Virossa asuu paljon kokeneita eri alojen suomalaisia konkareita, joilla on vielä paljon annettavaa nuoremmille ja asiaansa uskoville yrittäjille.

Markkina-kartoitus

Markkinakartoituksessa selvitään asiakaspotentiaali oikeiden pilottiyritysten kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy eri alojen asiantuntijoita ja konkareita, joiden kautta päästään hyvin liikkeelle. Yleensä jo muutamien asiakaskontaktien jälkeen saadaan riittävästi tietoa todellisesta potentiaalista ja usein ensimmäiset pilottiasiakkaat muodostavat perustan paikalliselle asiakaskunnalle. Meille myös markkinakartoitus tarkoittaa myyntiä ja vahvimmat näytöt löytyvät B2B-puolelta. Kannattaa muistaa, että joskus jopa yksi oikein targetoitu asiakkuus voi riittää.

Yritys Viroon?

Yrityksen perustaminen Viroon on helppoa, mutta aina sitä ei välttämättä edes tarvita. Jos tavoitteena on sopivien jälleenmyyjien tai alihankkijoiden löytäminen, niin silloin alkuun päästään yhteistyösopimuksilla ja paikallisella valvonnalla. Yritys Viroon tulee ajankohtaiseksi toiminnan vakiinnuttua ja pohdittaessa mahdollisia veroetuja ja työvoimakustannuksista saatavia hyötyjä. Myös valmisyrityksen ostaminen on joissakin tapauksissa hyvä vaihtoehto, jos toiminnan aloittamisella on kiire.

Käännös-palvelut

PYYDÄ TARJOUS

Käännöstöissä pääyhteistyökumppanina toimii Navitep Oy, jonka ketterä alusta automatisoi käännöksen eri työvaiheet. Palvelun kautta voi tilata joko perinteisen ammattikääntäjän työn tai vaihtoehtoisesti myös konekäännöksen käytännössä kaikille kielille. Tarjouksen käännöstyöstä saat muutamassa sekunnissa suoraan sähköpostiin lataamalla tiedoston tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Muita Konttuurin tai sen yhteistyökumppanien kautta saatavia palveluja ovat:

 

Rekrytoinnit
Toimitilat
tilitoimisto-palvelut
logistiikka
vero- ja lakineuvonta
paikallinen somemarkkinointi
valmisyritykset